Over

Diensten

Van de Berg

HRM-advies, loopbaanadvisering & coaching

Referenties

Contact

Linkdin Marjo van de berg

Wat anderen over mij zeggen...

Theo van Ballegooij

Bestuurssecretaris Elisabeth Strouven Fonds

 

Bij het Elisabeth Strouven Fonds heeft zij in de afgelopen twee jaar het personeelsbeleid vorm gegeven en afgestemd op de organisatie-strategie.

Als extern deskundige brengt zij de deskundigheid en expertise in die nodig is voor het functioneren van onze -relatief kleine- organisatie op het gebied van HRM.

 

Kenmerkend voor de aanpak van Marjo is haar professionele houding: geinteresseerd, respectvol en eerlijk. Marjo wil oprecht bijdragen aan iemands persoonlijke functioneren, maar tegelijkertijd ook aan het functioneren van de gehele organisatie. Het duurt niet lang voordat je weet dat zij op alle belangrijke thema’s uit het werkgebied van HRM deskundig en ervaren is.

 

Dat is praktisch gezien niet alleen erg fijn bij sollicitatie-procedures of (arbeids)conflicten. Het is ook een hele zorg minder, want arbeidsrecht en -wetgeving zijn er in de loop der jaren niet eenvoudiger op geworden.

 

Het opzetten van personeelsbeleid vanuit het perspectief van de organisatie vereist diepgaande kennis en ervaring. Het Elisabeth Strouven Fonds prijst zich daarom gelukkig met die (up-to-date) kennis van Marjo, en met haar ervaring, expertise en professionaliteit en hoopt nog heel lang met haar samen te mogen werken.

 

Elisabeth Strouven Fonds
Provincie limburg maastricht

Fred Offerein

Oud-directeur Provincie Limburg/directeur faculteit bij Maastricht University

 

“Marjo is een uitstekende ‘hands-on’ HRM-adviseur. Vanuit een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit en empathie naar mensen, weet ze tot de kern te dringen van wat mensen en medewerkers beweegt.

 

Op nuchtere, duidelijke en gerichte wijze, maar altijd respectvol en integer, helpt ze medewerkers en organisaties om naar een hoger niveau van functioneren te komen”

 

Wat mag ik voor u betekenen?

Neem contact op

Andere opdrachtgevers/oud-werkgevers zijn o.a.:

Regionaal Pedagogisch

Centrum Maastricht

 

Noloc erkend

Marjo van de Berg is

een door Noloc erkend  gecerticificeerd Loopbaan Professional

 

Marjo van de Berg

info@marjovandeberg.nl

0031 (0)6 21 58 49 91

linkdin

find me on Linkedin

Bruisterboschweg 8

6265NN St. Geertruid

KvK 64798143

BTW 855852434b01